2130464108 6979641765 Γρ. Λαμπράκη 18, Καλλιθέα Αττική marinis_vet@hotmail.com
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
Animal Health | Σταθόπουλος Μαρίνης | Κτηνιατρείο Καλλιθέα Αττική


Κατανοώντας τον ιδιαίτερο ρόλο που παίζει το κατοικίδιο στην ζωή σας, το κτηνιατρείο μας “Animal Health” το οποίο βρίσκεται στην Καλλιθέα Αττικής, είναι καθημερινά κοντά σας και παρέχει μια ολοκληρωμένη κτηνιατρική φροντίδα σε κάθε είδους κατοικίδιο.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτηνιατρείο, σχεδιασμένο γύρω από εσάς και το κατοικίδιο ζώο σας. Εδώ προσφέρουμε γενική ιατρική περίθαλψη και εξειδίκευση στην παθολογία και υπερηχοτομογραφία του σκύλου, της γάτας αλλά και κάθε κατοικιδίου.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
 
 
  Εμβολιασμούς
  Χειρουργικές Επεμβάσεις
  Στειρώσεις
  Τοποθέτηση ηλεκτρονικής σήμανσης (microchip)
  Αποπαρασιτώσεις
  Υπέρηχους
  Αιματολογικές Εξετάσεις
  Νοσηλεία Ζώων
 
     
     
  ​Βασικός στόχος του κτηνιατρείου μας είναι η έγκαιρη αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού αντιμετωπίζετε με το κατοικίδιο σας, με υπευθυνότητα και υπομονή, προβαίνοντας στη σωστή διάγνωση και θεραπεία του ασθενούς ζώου.

Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιο δύσκολα περιστατικά.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΈΚΤΑΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Είμαστε σε ετοιμότητα και έτοιμοι να αναλάβουμε έκτακτα περιστατικά, ενώ πραγματοποιούμε και επισκέψεις κατ’ οίκων στις γύρω περιοχές της Καλλιθέας.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2130464108
 
     
 
 
 
     
     
     
     
 
Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι τα αγαπημένα σας κατοικίδια θα απολαμβάνουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή. 
Εμπιστευθείτε μας τη φροντίδα των κατοικίδιων σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και πιο φιλική εξυπηρέτηση καθώς στο κτηνιατρείο μας, η περίθαλψη κατοικιδίων είναι μια εμπειρία που συνδυάζει την γνώση, τη φροντίδα και την αγάπη.
 
     
     
     
     
     
 
 
 
 
 
 

Παθολογικό Τμήμα
Αντιμετωπίζουμε κάθε παθολογικό περιστατικό με υπευθυνότητα και πάντα έχουμε στόχο το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα για το ζώο. 
 
 
 
 

Χειρουργικό Τμήμα
Διαθέτουμε το κατάλληλο επιστημονικό δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό που απαιτεί η σύγχρονη χειρουργική, ενώ μεριμνούμε για τη μετεγχειρητική φροντίδα του ασθενούς, προσφέροντας νοσηλεία.
 
 
 
 

Μικροβιολογικό Τμήμα
Με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, πραγματοποιούμε πλήρης γενικό αιματολογικό έλεγχο και βιοχημικό σε κάθε είδους κατοικίδιο. 
 
 
 
 

Τμήμα Απεικόνισης
Πραγματοποιούμε υπερηχοτομογραφία η οποία και αποτελεί διαγνωστική μέθοδο που βασίζεται στη χρήση υπερήχων. Είναι μία γρήγορη, ανώδυνη και ακίνδυνη εξέταση που μπορεί να γίνει σε κάθε κατοικίδιο.