2130464108 6979641765 Γρ. Λαμπράκη 18, Καλλιθέα Αττική marinis_vet@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
Animal Health
Σταθόπουλος Μαρίνης | Κτηνιατρείο Καλλιθέα Αττική


Το κτηνιατρείο μας “Animal Health” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, είναι καθημερινά κοντά σας προσφέροντας ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. 

Με αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας και έχοντας εργαστεί χρόνια σε κτηνιατρεία, κλινικές και φιλοζωικές, ο κτηνίατρος “Σταθόπουλος Μαρίνης” έχει δημιουργήσει έναν ευχάριστο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο υγείας για κάθε κατοικίδιο.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ

παρέχουμε, με συνέπεια και επαγγελματισμό, μία σειρά ​από ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες για σκύλους, γάτες αλλά και για κάθε μικρό ζώο.

Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό, στο κτηνιατρείο μας, παρέχουμε όλων των ειδών διαγνωστικές εξετάσεις, διεξάγουμε χειρουργικές επεμβάσεις και προσφέρουμε υπηρεσίες νοσηλείας.

Είτε πρόκειται για την πρόληψη, τη διάγνωση ή τη θεραπεία, το κτηνιατρείο μας και η έμπειρη ομάδα του, είναι εδώ για να παράσχουν εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες λύσεις.
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να κλείσετε ραντεβού και εμπιστευθείτε μας τη φροντίδα του αγαπημένου σας κατοικιδίου.
 
     
     
  2130464108    
     
 
 
     
     
     
     
 
Το κατοικίδιό σας αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και για αυτό εμείς είμαστε εδώ!
Ο έμπειρος κτηνίατρος και η ομάδα του, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να περιθάλψουν το κατοικίδιο σας και να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για την υγεία του.
 
     
     
     
     
 
 
 
 
 
 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους που αγαπούν τα κατοικίδια και μπορούν να αντιμετωπιστούν από τα πιο απλά, μέχρι και τα πιο δύσκολα περιστατικά.
 
 
 
 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι η φροντίδα κάθε ζώου, από τη πρώτη μέρα της γέννησης ή της απόκτησής του και η προσπάθεια, με άμεση και διαρκή συνεργασία μαζί σας, να του εξασφαλίσουμε μακροβιότητα και καλή ποιότητα ζωής.